Besøk hos København møbelsnedkeri

Vi har akkurat kommet tilbake fra en inspirerende tur til København. Vi besøkte flere spennende showroom på danskenes svar på Designers Saturday; 3 Days Of Design.

Det mest spennende showroomet må sies å ha vært København Møbelsnedkeri.

Midt i København ligger denne lille dedikerte bedriften der hipster-guttene har en brennende lidenskap for tradisjonelt håndverk. Håndverket utføres på en måte du skal lete lenge etter i moderne tid.

En av av de to gründerene, Kim, sa at han ikke forsto hvorfor man gjorde ting på en viss måte dersom man visste at det var mulig å gjøre det på en bedre måte. Han hater billige kompromisser! Kan du lage det bedre – ja så gjør det!

Dette bærer møblene og lampene tydelig preg av. Det er perfeksjon ned til minste detalj – og detaljer er det nok av;) Her er det dedikerte flinke møbelsnekkere, røffe smeder og dyktige kreative folk med bred designbakgrunn som jobber sammen i et eventyrlig samarbeid.

KBH Møbelsnedkeri lanserer snart de flotte lampene sine også i kobber. Finishen på disse lampene er herlig røff og enkel. Vi gleder oss stort til å følge disse gutta videre!