• Tips til belysning – rom for rom

  Trenger du tips til belysning? Vintermørket inntar i disse dager hjemmene våre og lyssetting spiller en viktig rolle. Riktig belysning kan forandre et helt rom. Lyset kan få rommet til å se større ut, det kan gi stemning og varme og det kan fremheve deler av rommet du ønsker å fremheve eller i verste fall fremheve deler du ikke ønsker å fremheve. Continue Reading

 • Nyhet! Juniper hos Studio Kvänum

  Vi er stolte av å kunne presentere en ny leverandør for det norske markedet. Denne gang har vi beveget oss utenfor Europa og funnet vår første amerikanske leverandør. I en av de gamle fabrikkbygningene i Brooklyn, New York, nærmest snublet Ketill og Inger Marie over Juniper Designstudio på en av sine mange reiser. Lampene blir laget i et nedlagt fabrikkområde i Brooklyn som nå har blomstet opp som et nytt designsenter.N

  Continue Reading

 • Grand Piano sofakampanje

  2017 er året ikke hvilken som helst mann blir 70 år! Det er nemlig Gubi Olsen. Grunnleggeren bak merket Gubi!

  I den anledning vil Gubi feire han og kjører frem til 1. september 2017 en Grand Piano sofakampanje.

  Grand Piano ble tegnet av Gubi Olsen selv i 1982, og har siden det blitt et ikon innen skandinavisk design.

   

  Continue Reading

 • Tips til hjemmekontoret

  Trenger du tips til hjemmekontoret? Mye har skjedd med hjemmekontoret de siste årene. Før var hjemmekontoret en gammel skrivepult innerst i et hjørne av huset. Pulten var et sted man la ting som man ikke hadde andre steder å legge. Nå har hjemmekontoret blitt en sentral del av hjemmet – med smarte hylleløsninger, lekre stoler og lamper.

  Continue Reading

 • Nyhet! Divar vegglampe fra Anour

  En spennende ny vegglampe fra det danske merket Anour er nå på vei inn i vårt showrom!

  Vegglampen blir laget i de lekreste utførelsene, og gir en kul effekt til veggen.

  Den kan henge fint for seg selv eller over kjøkkenbenk som dekor, i tillegg til spotter under overskap. Denne lampen er spesielt godt egnet til bruk på kjøkkenet ettersom fargegjengivelsen er helt unikt god for denne lampen. Det gjør at all maten som står på benken under lampen ser enda mer delikat ut.

  Continue Reading

 • Er lampen min egentlig dimbar?

  Det er ikke alltid like lett å forstå om lampen er dimbar eller ikke. Det er viktig å undersøke dette ettersom behovene for belysning i hjemmet kan være svært varierte. Lys er med på å sette stemningen i de ulike rommene våre. Alt fra stunder hvor man ønsker en hyggelig, dempet belysning rundt spisebordet til mørke høstkvelder det er behov for å lese under lampen.
  Continue Reading

 • Besøk hos København møbelsnedkeri

  Vi har akkurat kommet tilbake fra en inspirerende tur til København. Vi besøkte flere spennende showroom på danskenes svar på Designers Saturday; 3 Days Of Design.

  Det mest spennende showroomet må sies å ha vært København Møbelsnedkeri. Continue Reading

 • HVORDAN BØR JEG BELYSE BADET?

  Når du skal belyse et bad er det flere ting du bør tenke over. Det viktigste av alt er å sjekke hvilken IP lampen du ønsker å kjøpe har. Innelamper har vanligvis IP20, mens lamper beregnet for bad eller utendørs krever en høyere IP.

  Continue Reading

 • NY LEVERANDØR – LIGHTWORK

  Studio Kvänum er nå stolte av å kunne presentere en ny leverandør – Lightwork.

  Lightwork er en liten håndverksbedrift som holder til i Istanbul. Interiørarkitekt og designer Huseyin Turgut er bokstavelig talt «hands on» i sitt studio i Galata, Istanbul hvor han både designer og lager alle sine lamper selv.

  Continue Reading

 • NY LAMPE FRA ANOUR // DIVAR

  Anour-lampene har vært en favoritt hos oss fra første gang vi så den på interiørmessen i …. så lekkert design og utsøkt håndarbeid skal man lete lenge etter. Lampene lages for hånd på en liten fabrikk i urbane København. Det minimalistiske designet gjør at materialene er i hovedfokus. Det er noe helt sepsielt med råheten i materialene Anour bruker. Kobber, messing og stål – pusset, polert, irret, brunert og blånert. Finnes det noe råere? tenkte vi. Så kom Divar vegglampe.

  Continue Reading

 • STOCKHOLM FURNITURE FAIR

  Den danske leverandøren Anour deltok på årets Furniture Fair i Stockholm og fikk stor oppmerksomhet for de tøffe lampene. Vi er stolte av å representere Anour i Norge og gleder oss til å se hvilken respons vi får fra dere!

  Bildene er fra messen hvor Anour-lampene stod utstilt i samarbeid med to danske møbelleverandører. Tøft, eller hva?

  Continue Reading

 • VELKOMMEN TIL NY NETTBUTIKK!

  Velkommen til Lampestudio og vår splitter nye nettbutikk. Vi i Lampestudio by Studio Kvänum er lidenskapelig opptatt av lamper. Vakre lamper. Lamper som tilfører noe. Estetikk og funksjonalitet i skjønn forening. Vi er opptatt av godt håndverk og er meget stolte av merkene vi representerer.

  Continue Reading