FRA ET LITE MØBELSNEKKERI
TIL ET LITT STØRRE MØBELSNEKKERI
…EN REISE PÅ SNART 100 ÅR

 

I april 2005 åpnet vi dørene til vårt 700 M2 showroom i Drammensveien 123 på Skøyen. Siden den gang har vi blitt 18 ansatte og i 2016 signerte vi inn ordre for ca. 70 millioner.

Med utgangspunkt i våre kjøkken- og garderobeløsninger har vi i Studio Kvänum de siste årene utvidet sortimentet betydelig og er nå stolte av å kunne tilby en rekke møbler, lamper og interiørvarer fra små håndverksbedrifter rundt om i Europa.

Vårt fokus har hele tiden vært å tilby unikt vakre produkter med usedvanlig god kvalitet. Vi er nå distributør av produkter fra Apparatus, Davey Lightning, Original BTC, Juniper, Anour, KBH København Møbelsnedkeri, Overgaard&Dyrmann og Lightwork. Vi forhandler også produkter fra kvalitetsmerker som Ochre, Serge Mouille, Gallotti & Radice, Gubi, Lampe Gras, Mantis, Lema, &Tradition, Bent Hansen, Society Limonta og Skogsberg&Smart.

Vi holder til i flotte lokaler sentralt på Skøyen i Oslo, hvor mange av produktene er utstilt i vakre omgivelser. Her er vi mange kolleger som synes det ville være himla hyggelig om du kom innom til en interiørprat.

Litt overskap, litt underskap, MYE lidenskap…og litt galskap

Hjertelig velkommen!

Hilsen oss i Studio Kvänum

team-ny
INGER MARIE NORDRUM

DAGLIG LEDER
Dipl.øk / Eier                     

Etter 17 år innenfor ulike deler av bankvirksomheten ville Inger Marie i 2000 gjøre noe nytt og mer kreativt. Med bakgrunn som spikerteller for sin møbelsnekkerfar,  og en drøm om å bli arkitekt, ble det kjøkkenkonsulent. Etter at hun nesten tredoblet omsetningen til Sivesind kjøkken i Oslo i løpet av to år var det på tide å starte egen kjøkkenbutikk, og da måtte det det bli Kvänum. Inger Marie har administrert flere større prosjekter. Sist avsluttet var Tjuvholmens mest eksklusive bygg med 51 leiligheter i 2014.

 

IMN@KVANUM.com

Direkte: 2204 8515

team-5-150x150
KETILL DANIELSEN

A.M.M. (Alt mulig mann)
Siv.øk. / Eier

Da kona ville starte kjøkkenbutikk, spurte Hr. Danielsen om ikke han kunne få lov til å bli med. Inger Marie var naturlig nok litt skeptisk, men det fikk han! Og det har ingen av dem angret på siden.

 

KD@KVANUM.COM

Direkte: 2204 8516