FRA ET LITE MØBELSNEKKERI
TIL ET LITT STØRRE MØBELSNEKKERI
…en reise på snart 100 år

I april 2005 åpnet vi dørene til vårt 700 M2 showroom i Drammensveien 123 på Skøyen. Siden den gang har vi blitt 18 ansatte.

Med utgangspunkt i våre kjøkken- og garderobeløsninger har vi i Studio Kvänum de siste årene utvidet sortimentet betydelig og er nå stolte av å kunne tilby en rekke møbler, lamper og interiørvarer fra små håndverksbedrifter rundt om i verden.

Vårt fokus har hele tiden vært å tilby unikt vakre produkter med usedvanlig god kvalitet. Vi er nå distributør av produkter fra Apparatus, Contain, Davey Lightning, Entrelacs, Original BTC, Juniper, Anour, KBH København Møbelsnedkeri og Overgaard&Dyrmann. Vi forhandler også produkter fra kvalitetsmerker som Ochre, Bomma, Tigermoth, Heathfield, Serge Mouille, Gallotti & Radice, Gubi, &Tradition, Bent Hansen og J.L. Møller.

Vi holder til i flotte lokaler sentralt på Skøyen i Oslo, hvor mange av produktene er utstilt i vakre omgivelser. Her er vi mange kolleger som synes det ville være veldig hyggelig om du kom innom til en interiørprat.

Litt overskap, litt underskap, MYE lidenskap…og litt galskap

Hjertelig velkommen!

Hilsen oss i Studio Kvänum