Vilkår og kjøpsbetingelser

– NETTHANDEL –

GENERELT

Takk for at du viser interesse for våre produkter! Dersom ikke varene var helt slik du hadde forventet ved levering, vennligst gi beskjed til oss innen 24 timer etter at du mottok varen.  

Mange av våre produkter lages på bestilling kun for deg. Vi tar forbehold om at farge kan avvike noe fra bildet. De fleste av våre produkter er håndlagde og det kan derfor forekomme individuelle ulikheter.
Produktene våre er oppgitt med mål. Vi oppfordrer til å undersøke mål på ønsket produkt. Det kan være vanskelig å oppfatte størrelse ut fra bilde.

Ved bestilling godtar du automatisk våre betingelser.

BETALING

Alle ordrer betales på forhånd. Varen settes ikke i produksjon før bestillingen er betalt.

Vi har to ulike betalingsmetoder:

-Kredittkort via Nets. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.

-Faktura: Vi tilbyr faktura til registrerte prosjektkunder med 3 dagers forfall. Fakturaen må betales før lampene settes i produksjon. Ved bestillinger over 50.000 NOK, ta kontakt med oss på mail:khj@studiokvanum.no

FRAKT OG LEVERING

Vi har en rekke ulike leverandører og frakten varierer veldig fra leverandør til leverandør. For å sjekke fraktkostnad for produktet du ønsker å kjøpe må du derfor legge det til i handlekurv. Du vil da få opp riktig fraktpris. Ønsker du å kjøpe flere produkter fra samme leverandør vil det i noen tilfeller lønne seg å kontakte oss for å se om det er noe vi kan gjøre for å redusere fraktkostnaden. For Davey lighting og Original BTC tilbyr vi også gratis levering dersom du har mulighet til å hente lampen hos oss i Drammensveien 123, 0277 Oslo.

Dersom du ønsker varene fraktet til en øy, vennligst ta kontakt med oss slik at vi kan avtale levering til kai i nærheten. For bedrifter tilbyr vi også levering til næringsbygg.

PRISER

Alle priser er i NOK og inkluderer 25% mva.

Alle ordrer betales på forhånd.
Varen settes ikke i produksjon før bestillingen er betalt. 

REKLAMASJON

Vennligst ta kontakt med oss på khj@studiokvanum.no så fort som mulig slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Saken vil bli behandlet snarest. Det er 2 års reklamasjonstid fra produktet er kjøpt.

ANGREFRIST

Varer som er kjøpt av oss i nettbutikken kan returneres innen 14 dager. For varer kjøpt/bestilt i butikk gjelder egne betingelser. Alle våre lamper i nettløsningen er bestillingsvarer. Du vil bli belastet 30 % i returomkostninger. Dersom lampen har blitt spesialtilpasset deg (byttet ut standard ledning, laget lampen i en spesialfarge el.) kan varen dessverre ikke byttes eller returneres.
Varen må være i ubrukt stand, slik som da du mottok den. Varen må være i original emballasje.
Alle returer må meldes fra om på forhånd til khj@studiokvanum.no, vi vil da sende deg et angrerettsskjema som fylles ut og legges ved varen som returneres.
Kjøper må selv betale returfrakt.
Alle returer må sendes i originalforpakning, med sporingsnummer til:

SaMo Service AS
Ulvenveien 92 B
0581 Oslo
NORGE

Så snart vi har registrert varen mottatt, refunderer vi beløpet til deg.

Om du har spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på khj@studiokvanum.no

AVBESTILLING

Ordre kan kanselleres innen 48 timer fra ordren ble bestilt med mindre produktet allerede har blitt satt i produksjon. Vennligst kontakt oss på tlf. 22 04 85 25 dersom du lurer på om din bestilling er satt i produksjon. Beløpet vil bli refundert til kortet varen ble betalt med.

UTLAND

Vi leverer kun i Norge.

KONFIDENSIALITET

Vi tar vare på din kontaktinformasjon for å kunne behandle ordren, samt komme i kontakt med deg dersom det skulle oppstå problemer. Vi vil ikke gi din kontaktinformasjon til en tredjepart.

BRUK

Vær vennlig å lese instruksjonene nøye. Vær sikker på at riktig lyskilde blir brukt.

GRAFISK MATERIALE

Det må ikke kopieres fra våre nettsider uten tillatelse fra oss.