VELKOMMEN TIL NY NETTBUTIKK!

Velkommen til Lampestudio og vår splitter nye nettbutikk. Vi i Lampestudio by Studio Kvänum er lidenskapelig opptatt av lamper. Vakre lamper. Lamper som tilfører noe. Estetikk og funksjonalitet i skjønn forening. Vi er opptatt av godt håndverk og er meget stolte av merkene vi representerer.

2016 har blitt nyhetenes år for oss. Vi har gått fra å være enedistributør for engelske håndlagde lamper fra tradisjonsrike Davey Lighting og Original BTC til i dag å representere over 10 unike og spennende leverandører. Vår ferskeste nyhet er danske Anour som vi alle er litt forelsket i. Vi forhandler også vakre lamper fra Ochre, Gallotti & Radice, Gubi, Santa & Cole, DCW Éditions, og København Møbelsnedkeri.

Vi har lamper til husets alle rom, både ute og inne. Vi har klassiske men også ultramoderne lamper. Vi har simpelthen plukket ut lamper som vi elsker!

Lampene våre er utstilt i vakre omgivelser. Og det er ikke bare nettbutikken som er ny hos oss. Vi pusser opp i butikken og har mange nye lamper og også andre interiørprodukter på vei inn som vi gleder oss til å vise dere.

Vi holder til i Studio Kvänums flotte lokaler sentralt på Skøyen i Oslo. Her er vi 4 kolleger som synes det ville være himla hyggelig om du kom innom til en lampeprat enten du skal ha en ny lampe hjemme, på hytta eller jobber med større prosjekter.

Velkommen til Norges vakreste lampebutikk!

Med vennlig hilsen Elin, Kamilla, Linni og Ketill